Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inflytandeguiden fördjupas – konkreta metoder för att öka inflytandet

11 april, 2018 kl. 10:00 - 12:00

Tycker du att demokrati är viktigt? Vill du veta hur du kan öka inflytandet i din organisation? Eller fördjupa dig i Inflytandeguiden sen du senast deltog på en workshop om Inflytandeguiden? Har din organisation kört fast i något spår på vägen? Eller kanske inte riktigt kommit igång med en inflytandeprocess? Ja, då vill du absolut delta på denna workshop!

Workshopen riktar sig både till dig som deltagit på en workshop innan och till dig som är ny för Inflytandeguiden. Under workshopen kommer ni att lära av varandras arbete med inflytande, gå in på djupet och ta ett steg till ett ökat inflytandearbete hos just din organisation.

Inflytandeguiden är till för dig som vill utveckla din organisation genom att öka medlemsinflytandet. Den presenterar metoder för inflytandearbete och ger dig inspiration och idéer för hur din organisation kan bli mer öppen och demokratisk.

Inflytandeguiden är en bok med ett spel som tillbehör. Tillsammans är de ett kraftfullt verktyg för alla som vill ge sig i kast med inflytandefrågor. Inflytandespelet Gräv! lyfter frågor om samarbete, ledarskap och gruppdynamik på ett lustfyllt sätt.

På workshopen får du konkreta tips och vägledning i den fördjupade processen. Du lär dig hur du kan ta metoden vidare till din organisation och leda ett inflytandearbete.

Spelet kommer visas upp och ni får veta hur det fungerar, sen går vi vidare och dyker in i resterande material. Workshopen passar alltså både för dig som deltagit innan och för dig som är ny.

Inflytandeguiden har tagits fram av Ax (Kulturorganisationer i samverkan) och ges ut av förlaget Trinambai som är specialiserat på ideella organisationer.

Föreläsare
Anna Edlund, författare av inflytandeguiden
Anna Edlund är en av hjärnorna bakom Inflytandeguiden. Som projektledare för ”Ungdomsinflytande nu!” har hon jobbat med att utveckla arbetssätt och metoder för att öka demokratiskt engagemang i över tre år. Anna har ett förflutet inom ideell sektor och är idag bland annat förbundsordförande för Riksförbundet Unga Musikanter.

Detaljer

Datum:
11 april, 2018
Tid:
10:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

KompetensCenter Idéburna Malmö

Plats

KompetensCenter
Nobelvägen 21
Malmö,
+ Google Map

« All Evenemang