Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inflytandeguiden – metoder för organisationer med demokratiska ambitioner

11 oktober, 2017 kl. 09:00 - 12:00

– Fördjupningsworkshop för både dig som varit med förut och för dig som är ny

Inflytandeguiden är till för dig som vill utveckla din organisation genom att öka medlemsinflytandet. Den presenterar metoder för inflytandearbete och ger dig inspiration och idéer för hur din organisation kan bli mer öppen och demokratisk. Inflytandeguiden är en bok med ett spel som tillbehör. Tillsammans är de ett kraftfullt verktyg för alla som vill ge sig i kast med inflytandefrågor. Inflytandespelet Gräv! lyfter frågor om samarbete, ledarskap och gruppdynamik på ett lustfyllt sätt.

På workshopen får du konkreta tips och vägledning i den fördjupade processen. Du lär dig hur du kan ta metoden vidare till din organisation och leda ett inflytandearbete. Spelet kommer visas upp och ni får veta hur det fungerar, sen går vi vidare och dyker in i resterande material. Workshopen passar alltså både för dig som deltagit innan och för dig som är ny.

Inflytandeguiden har tagits fram av Ax (Kulturorganisationer i samverkan) och ges ut av förlaget Trinambai som är specialiserat på ideella organisationer.

Föreläsare
Anna Edlund, författare av inflytandeguiden

Anna Edlund är en av hjärnorna bakom Inflytandeguiden. Som projektledare för ”Ungdomsinflytande nu!” har hon jobbat med att utveckla arbetssätt och metoder för att öka demokratiskt engagemang i över tre år. Anna har ett förflutet inom ideell sektor och är idag förbundsordförande för Riksförbundet Unga Musikanter och sitter i styrelsen för ax.

Detaljer

Datum:
11 oktober, 2017
Tid:
09:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

KompetensCenter Idéburna Malmö

Plats

KompetensCenter
Nobelvägen 21
Malmö,
+ Google Map

« All Evenemang