Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ledarskap och organisation introduktion

26 augusti, 2016 kl. 10:00 - 12:00

När vi träffas ser jag fram emot att berätta om en av mina favoritmodeller-/teorier och att med hjälp av både mina och era erfarenheter greppa vad ledning och organisering handlar om. Målsättningen är att vi alla ska bli lite bättre på att betrakta våra verksamheter ur olika perspektiv och förhoppningsvis dessutom skymta helheten!

Föreläsare
Charlotte Petersson, Universitetsadjunkt inom Ledarskap och organisation, på Institutionen för Urbana studier, Malmö högskola

“Jag har arbetat inom många olika organisationer och sektorer; allt från försäkringsmäkleriet, export av kosmetika och bemanningsföretaget, till bageriet och businesscentret i det femstjärniga hotellet i Dubai. De senaste (ganska många) åren har jag undervisat och drivit olika projekt inom akademin. Jag håller i kurser om ledarskap och organisation i allmänhet och projektledning i synnerhet. I övrigt jobbar jag med flera projekt och med samverkan i olika roller – som samverkanskoordinator, verksamhetsutvecklare och så kallad gränsgångare, knuten till Institutet för hållbar stadsutveckling.”

Detaljer

Datum:
26 augusti, 2016
Tid:
10:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Plats

Kockum fritid
Västra Varvsgatan 8, 2 vån
Malmö,
+ Google Map

« All Evenemang