Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MOD – Mångfald och dialog

22 februari, 2018 kl. 10:00 - 12:00

MOD är en utbildning i mångfalds- och diskrimineringsfrågor som tar sin utgångspunkt i mänskliga rättigheter med syfte att bidra till ett socialt hållbart samhälle.

Genom metoder och värderingsövningar fördjupas självinsikt och insikt om mångfald, normer och främlingsrädsla. Teori varvas med metod och process. MOD är ett skyddat varumärke som ägs och förvaltas av Studieförbunden Bilda och Sensus.

Under en två timmar långa workshop ges en introduktion till MOD. Dessutom prövar vi olika värderingsövningar och metoder som öppnar upp för samtal. När våra förhållningssätt och mönster tydliggörs skapas insikt och vi får möjlighet att utveckla nya handlingsmönster på såväl ett personligt som på ett samhälleligt plan.

Föreläsare
Åsa Ahlqvist

Åsa är beteendevetare, pedagog och processledare med fokus på ledarskap, kommunikation, hälsa och arbetsliv. Hon har genom åren rustat sig med en rad användbara verktyg och metoder för arbete med förändringsprocesser, värderingsbaserad utveckling och fördjupad självinsikt för individ, grupp och organisation. Åsa arbetar idag på Bilda Dialog – Mångfald, existens och utveckling AB.

Detaljer

Datum:
22 februari, 2018
Tid:
10:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

KompetensCenter Idéburna Malmö

Plats

KompetensCenter
Nobelvägen 21
Malmö,
+ Google Map

« All Evenemang