Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inflytandeguiden – metoder för organisationer med demokratiska ambitioner

15 september, 2016 kl. 09:00 - 12:00

Inflytandeguiden är till för dig som vill utveckla din organisation genom att öka medlemsinflytandet. Den presenterar metoder för inflytandearbete och ger dig inspiration och idéer för hur din organisation kan bli mer öppen och demokratisk. Inflytandeguiden är en bok med ett spel som tillbehör. Tillsammans är de ett kraftfullt verktyg för alla som vill ge sig i kast med inflytandefrågor. Inflytandespelet Gräv! lyfter frågor om samarbete, ledarskap och gruppdynamik på ett lustfyllt sätt.

inflytandeguiden

På workshopen får du konkreta tips och vi kommer spela Inflytandespelet tillsammans så att du kan ta med dig metoden till din organisation.

Inflytandeguiden har tagits fram av Amatörkulturens samrådsgrupp (ax) och ges ut av förlaget Trinambai som är specialiserat på ideella organisationer.

Föreläsare
Anna Edlund, författare av inflytandeguiden
Anna Edlund är en av hjärnorna bakom Inflytandeguiden. Som projektledare för ”Ungdomsinflytande nu!” har hon jobbat med att utveckla arbetssätt och metoder för att öka demokratiskt engagemang i över tre år. Anna har ett förflutet inom ideell sektor och är idag förbundsordförande för Riksförbundet Unga Musikanter och sitter i styrelsen för ax.

Detaljer

Datum:
15 september, 2016
Tid:
09:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

KompetensCenter Idéburna Malmö

Plats

Kockum fritid
Västra Varvsgatan 8, 2 vån
Malmö,
+ Google Map

« All Evenemang