Ny tjänst på Malmö Ideella och KompetensCenter

Administratör sökes

Arbetstid
Omfattning är på 50% tjänst visstid och placerad i Malmö.
KC Malmö är ett projekt som drivs av Malmö Ideella tillsammans med 67 föreningar och organisationer och som medfinansieras av Svenska ESF-rådet.

Vi är fyra personer som arbetar i projektet med kompetensutveckling, samordning, kommunikation och stöd till uppbyggnad av ett kompetenscenter för föreningslivet i Malmö.  Vi erbjuder varje vecka olika seminarium med brett innehåll till cirka 250 föreningsanställda i Malmö. Det är mycket spännande som händer när vi bygger upp nytt innehåll i ett lokalt kompetenscenter. Nu söker vi dig som vill vara med i vårt arbetslag och framförallt arbeta med den administrativa delen i projektet.

Vem söker vi?
Vi söker dig med stor administrativ och god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, driftig, ansvarstagande och självständig. Du har erfarenhet av administrativt arbete, ekonomihantering och tycker om att ta initiativ. Ingen formell utbildning krävs.

Meriterande
Kunskap i officepaketet, i ekonomihantering och gärna arbetat med ESF projekt.
God kännedom om Malmö och föreningsliv är också meriterande.

Om tjänsten
Formell arbetsgivare är Malmö Ideella www.mip.org.se  och tjänsten är förlagd till Malmö och kontoret på Nobelvägen 21. Den är en visstidsanställning på 50% av heltid, till den 31 juli 2018, då genomförande del av projektet avslutas.

Tillträde snarast enligt överenskommelse
Sista ansökningsdagen är den 31 januari 2017
Ansökningar hanteras löpande från den 20 januari 2017

Kontaktperson
Ansökan med personligt brev och CV skickas till projektledaren Ivar Scotte via email ivar.scotte@kcmalmo.se  Vid frågor kontakta Ivar Scotte 0708-77 82 72.